Eyes cover ajută pentru a elimina efectul de oboseală și de pungile de sub ochi.

Eyes cover ajută pentru a elimina efectul de oboseală și de pungile de sub ochi.

Spuchnięcie și sagging pielea Eyes cover de sub ochi motiv că nu a fost arătăm mult mai în vârstă decât suntem de fapt. Ce să fac? Din fericire, există o varietate de mijloace, metode și tehnici, cum să scape de saci. Și nu trebuie să mergeți nicăieri departe. De urgenta veți găsi la domiciliu sau în frigider!

Lingura de salvie zalijte 100 ml de apă clocotită și se lasă timp de 2 – 3 ore să insiste. În scezeného supa de umeziti tampoane de bumbac si se aplica pe 20 de minute pe pleoape.

Patrunjel proaspat tocat eyes cover și se aplică pe pielea din jurul ochilor.

Eyes coverCompania, albumul a primit o bună bucată de vată pielea přitlačujte. După 15. de minute, Eyes cover masca ar trebui să fie eliminați. Se fierb cartofii în jachete lor, rozkrojte în jumătate și se lasă să se răcească. Apoi cartofi impune pe ochi închiși la 30 – 40 de minute.

Cafeina conținută în ceai, ajută pentru a încărca vasele de sange, reduc pungile de sub ochi, reduce inflamația și înroșirea ochilor. Pur și simplu, dacă în calitate de placare utilizați două plicuri de ceai negru sau verde, iar după răcire, puneți-le închise pleoapele.

Ajută foarte mult castravete. Calmeaza pielea, amelioreaza umflarea, îngustează vasele de sânge și are efect de întinerire. Doar 20 de minute de a impune pe vecie două role de legume.

Ajutor rapid: pune două refrigerate lingurite pe opuchlá pleoape timp de 10 minute.

Dacă sunteți deja creme chiar remedii naturale nu ajuta – radicală metodă de eliminare a pungilor de sub ochi și iese pielii pleoapelor superioare. Se poate lucra partea de jos și partea de sus a capacului. În timpul operațiunii de la ultimul secol, se îndepărtează excesul de piele și țesutului subcutanat. Cicatrici după operație, de obicei, Eyes cover nu sunt vizibile, pentru că există mașini speciale de cusut, material. Pentru a elimina pungile de sub ochi – există două metode. Cazul clasic este eliminat excesul de piele, și după procedura rămâne mic. Dar dacă excesul de piele nu este foarte mare și sunt vizibile numai pungi de grasime sub ochi, utilizați metoda numit, în cazul în care tăierea se efectuează. Avantajul este că pe pleoapa inferioară nu lasă nici o cicatrice.

Pleoape umflate suferă potrivit statisticilor organizației mondiale a sănătății (OMS), fiecare a cincea persoană, după 25. an de viață. Dar probabil ca statisticile distrage atenția.

Umflarea pleoapelor apar din eyes cover diferite motive

Eyes covernu numai ca urmare a procesului natural de imbatranire. Acestea includ alergii, infecții, sinuzita, boli de rinichi, sau limfatic. Temporar, de asemenea, Eyes cover provoacă oboseală, scurt sau prea lung vis. Nu trebuie să fie nici alergik, și în acest caz tine de sub ochi se pot forma literalmente saci. Dacă ancheta va exclude oricare dintre motivele enumerate mai sus, vinovați de probleme, ei, probabil, pungi de grasime. Am, totuși, cineva, cu toate acestea, au o tendință înnăscută spre “creștere”. Singura opțiune, cum să scape de ele, ca de obicei, o intervenție chirurgicală.

Pentru procedura de la sfârșitul Hana (44) , care este de multe ori bolnav de ochi și a amenințat că-i neplăcut presiune. A decis să-sub anestezie locală, așa că va fi tot timpul în mintea, nu a simțit durere, și se poate asculta și profesională interpretarea tău Karl Urban din пражской clinica.

Medicul efectuează mai întâi pe pleoapa inferioară exactă schiță,și apoi, și apoi se întoarce la operațiunea în sine. Incizia trece chiar pe sub gene și eliberează pielea de muschi. Rana sangereaza, cel puțin, pentru că mici catetere încheie în mod constant. “A pleoapelor inferioare excesul de piele mai puțin, dar, de obicei, este, la rândul său, mai mult, pungi de grasime, care formează așa-numitele pungi sub ochi”, – explică el.

Cu toate acestea, chiar și el surprins de numărul lor și dimensiunea. “În aceeași vîrstă aveți astfel de saci mari, ca de obicei în partea de sus și de jos cu ambele părți împreună. Doar un singur client dintr-o sută are în acest interval. Astfel, în tutorial”, spune în glumă Haně.

Fiecare sac, relaxează și trage. Aruncă pe câmp, unde interioară sora rânduri de unul lângă altul, ca, astfel, că Khan va fi în stare după operație “admira” vedere la moștenire după tată. Cum ne-a mărturisit că este vorba de o predispoziție genetică se întâmplă. Pungi galbene acid sunt într-adevăr mare, iar operațiunea va dura un pic mai mult decât de obicei, în loc de 30 de minute, poate chiar mai puțin de o oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *