Ce să facă pentru a avea succes cu zi

Ce să facă pentru a avea succes cu zi?

Dimineața trebuie să te ridici din pat pe piciorul drept, pentru a face ziua mai bine și mai eficient. Acest lucru, cel puțin, zice, dar că în acest adevăr, de fapt, nimeni nu știe. Cu toate acestea, faptul că, dacă în dimineața vom începe cu succes, în principal, se dezvoltă toată ziua.

Ce sfaturi dau de oameni celebri?

Ce sfaturi dau de oameni celebriChiar Mark Zuckerberg, Bill Gates într-un interviu a spus că unele dintre stricte de dimineață obiceiurile pot fi una din cheile succesului. Studiile științifice au arătat că, chiar și oamenii zažitými ranními ritualuri au o capacitate mai bună de a răspunde și de a se adapta la o situație, că naskytnou, și pot folosi în favoarea lor, scrie huffingtonpost.com.

Este cheia succesului în ziua de situație, atunci când o persoană în dimineața se trezește cu 15 minute mai devreme decât ar trebui să fie la locul de muncă, și cu limba în распашонке dobíhá tramvai, sau la cinci minute de mers cu mașina de la serviciu de trezire colectează în mașină și febril ameliorează? Cel mai probabil, nu. Acei oameni de succes, pentru că provoacă, de obicei, relativ repede. De exemplu, Michelle obama sa a spus că în aceasta constă puterea ei.

Este important, în opinia sa, pentru ca omul a dat seama că dimineața trebuie să aveți timp pentru tine și că merită. “Mi-am dat seama că, atunci când a trebuit să te trezești devreme pentru a avea grijă de copiii dumneavoastră, pur și simplu am făcut-o. Dar când a venit vorba de mine, brusc, nu a putut să se ridice. După iluminare am, dar acest lucru s-a schimbat.”

Pe scurt, somnul va fi de mare folos

Pe scurt, somnul va fi de mare folosSă se ridice atât de devreme, pentru a prinde mic de cafea, fierbător de apă, cabină de duș, ziare, sau la micul dejun. Vstáváním dimineața devreme în vytrénujete vointa. Când vă începeți ziua în pace, trebuie să vă asigurați, după ce a citit un capitol la favorit de carte, cu siguranta merita.

Antrenorul sfătuiește să reflecteze asupra lucrurilor pentru care suntem recunoscători, acest lucru poate include familia, prietenii, cariera, tot ceea ce nu este în viață, desigur. Avantajele de recunoștință, în opinia sa, este o mare, și acest lucru, inclusiv reducerea stresului, creșterea productivității muncii și, în general, mai bine starea de sănătate.

Cei mai mulți oameni, practic, nu cunoaște noțiunea de pace a mintii. Stresul la locul de muncă, acasă, în mod constant răspândite tehnologii moderne, suna telefoanele, tweet notificare, în principiu, nu există pace, liniște și timp să se relaxeze. Și numai în dimineața, acest tip de meditație personală cel mai potrivit timp.

Experții susțin că încă zece minute, pentru ca omul řízeně a scăzut de stres și anxietate, pentru a îmbunătăți obiceiurile de somn, pentru a îmbunătăți memoria, dar, de asemenea, o relație. Zece minute de liniște, în opinia lor, poate face aproape minuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *